Kompanive nuk u është lënë zgjidhje tjetër veçse të rregullojnë strategjinë e tyre të marketingut. Konsumatorët kanë ndryshuar muajt e fundit për shkak të ndikimit të krizës së. Koronavirusit dhe kanë modifikuar modelet e tyre të konsumit. Disa nga këto ndryshime ishin lulja e një dite dhe u shënuan. Shumë nga situata (mjafton të mendoni momentin e artë të shitjes së letrës higjienike). Të tjerë kanë ardhur për të qëndruar përtej kohëzgjatjes së pandemisë. Disa nga tendencat e ndryshimit do të mbeten përtej sëmundjes. Kur normaliteti të rikthehet pas krizës shëndetësore. Ato do të bëhen sërish të dukshme dhe do të ndikojnë në mënyrën se si bëhet biznesi. Shiten produktet dhe transmetohen pikat e lidhjes me markat.Një analizë e Forbes tregon disa tendenca që janë shfaqur me koronavirusin dhe do të mbijetojnë përtej pandemisë.

Nuk Ka E-commerce Solo Blerje Dixhitale Pandemia Ka Përshpejtuar

Andemia ka përshpejtuar përdorimin e tregtisë elektronike. Edhe demografitë që ishin rezistente ndaj ndryshimeve dhe jo plotësisht të kënaqura me blerjet në internet. Kanë përfunduar duke blerë  lista e numrave te telefonit  të nxitur nga nevoja për të hyrë në produkte të caktuara kur. Gjithçka ishte e mbyllur ose nga mosdashja për t’u ekspozuar më tej ndaj virusit. Siç theksojnë në analizë, ajo që do të rritet nuk do. Të jetë vetëm tregtia elektronike, por blerja dixhitale si ekosistem. Me fjalë të tjera, përdorimi I shërbimeve dixhitale dhe të gjithanshme do të rritet. Rritja e klikimeve dhe grumbullimit do të vazhdojë dhe përdorimi .I rrjeteve sociale si platforma blerjeje do të marrë vrull.

Kriza e besnikërisë ndaj markës Një nga gjërat që ka bërë

lista e numrave te telefonit

Një nga gjërat që ka bërë kriza është se konsumatorët provojnë marka të reja. Ishte një çështje domosdoshmërie: me një ofertë të reduktuar, bleje atë që ishte në dispozicion. Ky bum në testimin e markave të reja ka funksionuar si një hapje portash. Konsumatorët do të vazhdojnë të jenë shumë më pak besnikë ndaj markave dhe markave do të duhet të punojnë shumë më shumë për të forcuar marrëdhëniet e tyre me ta dhe për t’i mbajtur ato.Mund të themi se është paradoksi i plastikës. Me krizën u rikthyen kontejnerët e disponueshëm dhe përdorimi i plastikës për gjithçka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *